Lični brending i marketing

Prezentovati proizvod, uslugu ili samog sebe, veština je koja u savremenom poslovnom svetu određuje koliko ćete biti uspešni u poslu kojim se bavite. Ako želite da pred pojedincem ili grupom predstavite svoju firmu, novi proizvod koji želite da plasirate na tržište, da grupu investitora zainteresujete za svoju ideju, program u koji želite da ulože svoja sredstva, ako imate zanimljiv poslovni predlog… bez dobrog predstavljanja, čak i oni koji imaju potrebu upravo za takvim proizvodom, ostaće hladni ili sumnjičavi – nećete ih ubediti da ste vi pravi izbor.

Šta razlikuje uspešnu od neuspešne osobe? Svakako posedovanje nekih veština i određenih osobina. Veštine jasne i uverljive prezentacije svakako tu spadaju. Izgrađen lični stil i dobar marketing, VAS kao osobu mogu pozicionirati visoko u konkurentskom okruženju u kome se nalazite. Ukoliko ste, uz posedovanje ovih veština, još i harizmatični, utoliko će svaki vaš poslovni poduhvat biti jednostavniji i uspešniji.

Dakle, recept za uspeh u poslovnom svetu nije jednostavan: odlične veštine prezentacije, dopadljiv lični stil, dobar marketinški pristup i detaljan plan, i magnetički privlačna, harizmatična ličnost, osnova su uspeha.

Dobra vest je što se sve ove veštine mogu naučiti, izgraditi i unaprediti.

Seminar „Veštine jasne i uverljive prezentacije / lični brending i marketing“ su dobar način da krenete u osvajanje ovih osnovnih poslovnih znanja.

U toku dvodnevne edukacije, obrađujemo sledeće teme:

  • Šta je prezentacija, vrste prezentacije, faze pripreme prezentacije, kako se prezentacija izvodi?
  • Šta razlikuje uspešnu od neuspešne prezentacije, kako se savladava trema pred javni nastup, kako osvojiti i zadržati pažnju publike?
  • Kako pripremiti i organizovati radionicu, odabrati publiku i  uspešno je izvesti?
  • Šta čini lični stil i kako se on izgrađuje, kako sebe najbolje predstaviti pred poslodavcem, publikom, klijentom… postati idealan kandidat za posao ili prvi izbor za poslovnog partnera…
  • Da li je harizma tj. lični magnetizam urođen, da li se nekome jednostavno veruje i ‘zrači pozitivnom energijom’ jer je tako rođen, ili se i na tome može raditi? Po čemu se harizmatična osoba razlikuje od one koja to nije?

Tokom ovog modula, analiziraćemo i nekoliko tipova prezentacija, komentarisati vaše prezentacije i vežbati na primerima izvođenje prezentacija.

Zavisno od učesnika, program ovog seminara može biti prilagođen grupi tj. interesovanju kandidata (farmaceutska industrija, različite uslužne delatnosti, prodavci na terenu, tržište nekretnina…). Takođe, moguće je održavanje i in house treninga za grupe preko 10 kandidata.

Seminar je akreditovan od strane Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije i priznaje se u okviru “O.L.I. psihodinamskog poslovnog koučinga“.

Po završenom seminaru, bićete spremni da sa mnogo sigurnosti, samouverenosti i sa konkretnim veštinama, stanete pred publiku i prezentujete sadržaj koji želite, na adekvatan i profesionalan način.

Detalji na:

http://www.olicentar.rs/