AUTOGENI TRENING je naučno priznata tehnika psihofizičke relaksacije. Predstavlja integraciju odabranih praktičnih relaksacionih postupaka čiji je glavni cilj oslobađanje od viška psiholoških i telesnih tenzija. 
Kako je savremeni život za većinu stalna borba sa stresom, autogeni trening je jedna od najefikasnijih tehnika koju možemo sami primenjivati u bilo kojim uslovima kako bismo se oslobodili stresa.
Od 20-22.06. u HR HoRizons, Niš će se održati autogeni trening, koji vodi Dragana Deh, dipl. psiholog, autogeni trener i OLI Life Coach Master.

Trening počinje 20.06. (od 18 – 20,00h) i nastavlja se u subotu i nedelju u trajanju još po 4 h (ukupno 10h).
Cena po osobi: 7000,00 (za parove popust 6000,00)
Po završenom treningu dobija se sertifikat
Za više informacija obratite se mailom, telefonom ili putem fb.

OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE I REZERVACIJA ZBOG OGRANIČENOG BROJA MESTA

Više informacija o tehnici na:

http://autogenitrening.blogspot.com/2014/05/autogeni-trening-tehnika-za-aktivan-dan.html

AT Sajt

Promotivne radionice u Nišu

Promotivne radionice u Nišu

Počev od 11.12.2015. organizovaćemo periodično promotivne radionice informativnog karaktera kojima mogu da prisustvuju svi zainteresovani. Dinamika održavanja radionica zavisiće od vašeg interesovanja. Najavljivaćemo nove radionice i sadržaje, informisati o programima i sadržaju edukacija. Obavezna je prijava prisustva putem telefona.

kao velika

 

OLI Psihodinamski asertivni trening

OLI Psihodinamski asertivni trening

Komunikacija je sastavni deo našeg života i može ga učiniti lepšim i lakšim, ali može biti i stalni izvor stresa i neprilika, razlog neuspeha i promašaja.

Da li postoji način da svoju komunikaciju unapredimo i pretvorimo je u alat koji će nas voditi ka uspehu?

Postoji:

OLI Psihodinamski asertivni trening

Veštine asertivne komunikacije kao preduslov za uspešne poslovne i partnerske odnose

PRIJAVA U TOKU U BEOGRADU I NIŠU

Prijavljivanje i dodatne informacije na:

065/3519563

maja.inspireyourself@gmail.com

 

Dr Maja Vučković, Autor i voditelj programa za “OLI psihodinamski asertivni trening”

Edukacije OLI centra su sertifikovane od strane Udruženja psihologa, psih. Savetnika I koučeva Srbije11

 

Na kafici sa life coach-em

Na kafici sa life coach-em

Svake subote od 11.00 h, u kafeu Hush Hush, organizujemo matine-radionicu ‘Na kafici sa life coach-em’. Pričamo o različitim temama, sami učesnici sugerišu o čemu žele da pričamo.
lifler 1

Da li više veruješ očima…

Da li više veruješ očima…

Da li više veruješ očima ili ušima? – (ne)verbalna komunikacija

Tek 7%  naše komunikacije se odnosi na sadržaj onoga što verbalno iskažemo. A šta je sa ostatkom? Naša komunikacija je kompleksna mešavina reči, gestova, izraza lica… Kad postanemo svesni svake od ovih komponenti naše komunikacije, povećavaju nam se mogućnosti da budemo uspešni ‘komunikatori’. Bilo da sam nastavnik u školi, spiker na TV-u, radnik u pošti ili tek kandidat za posao, od neverbalne komunikacije umnogome zavisi naš uspeh.

Radionica zanimljivog sardžaja, vrlo informativna i sa puno praktičnih primera i vežbi traje 4 h i održava se po dogovoru radnim danima ili vikendom.

Više

Psihoterapija O.L.I. u Nišu

Psihoterapija O.L.I. u Nišu

O.L.I. Integrativna Psihodinamska Psihoterapija u Nišu

U toku je upis kandidata za edukaciju iz OLI integrativne psihodinamske psihoterapije. Edukacija za psihoterapeute po OLI metodu je akreditovana od strane Udruženja za psihoterapiju, savetovanje I koučing Srbije i vodi do nacionalnog sertifikata akreditovanog psihoterapeuta. Planirano je da edukacija započne septembra 2014. Ostalo je još nekoliko mesta.

Detaljnije

Umetnost i veština upravljanja…

Umetnost i veština upravljanja…

Umetnost i veština upravljanja vremenom

Bilo da ste zaposleni, student ili domaćica, ako ne umete da organizujete i upravljate svojim vremenom, uvek će vam rokovi biti prekratki, a vi iscrpljeni na kraju dana.

Onda kad shvatite da je vreme resurs koji treba koristiti na pravi način, i kada naučite kako to da izvedete, uverićete se da život može biti mnogo manje stresan i ispunjeniji zadovoljstvom.

Radionica traje 4 h I održava se subotom ili nedeljom.

Više

Kako najlakše sa ‘teškim’…

Kako najlakše sa ‘teškim’…

Kako najlakše sa ‘teškim’ ljudima?

Da li ima nade da na poslu, u kući, u saobraćaju… svuda gde uđemo u komunikaciju sa teškim ljudima, izađemo bez osećaja da smo iscrpljeni, slomljeni, poraženi, iznervirani? Može da bude jednostavnije i lakše ako znate kako sa teškim ljudima, ako razumete zašto su takvi, i ako naučite neke tehnike.

Radionica o komunikaciji sa teškim ljudima traje 4h, održava se subotom ili nedeljemo u dogovoru sa grupom.

Više

Da mi je ova pamet, a one…

Da mi je ova pamet, a one…

Da mi je ova pamet, a one godine

Od marta, svake srede u 18.30 h se održava iskustvena radionica sa ovim nazivom. Grupa je mešovita po polu, godinama, zanimanju, interesovanjima… Jedno je zajedničko svim učesnicima: žele da nauče nešto korisno i da se uz to dobro zabave i uživaju u dobrom društvu. Pričamo o najrazličitijim temama: kako donosimo odluke, pravimo izbore, slušamo li ‘naše šesto čulo’, radimo vežbe u kojima učimo da prepoznamo svoje ‘najslabije karike’ u procesu odlučivanja…

U grupi ima još nekoliko mesta. Zbog ograničenog broja učesnika, obavezno prijavljivanje (fb, telefon, sms). Trajanje 90 min. Cena 300,00 din.

Load More